El raper Kanye West té la seva pròpia marca de roba, anomenada Yeezy
Esports

Les sabatilles del raper Kanye West, les més cares de la història

West les va lluir durant l'entrega dels premis Grammy del 2008, i ara s'han venut per 1,5 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

La febre del col·leccionisme de calçat esportiu no s'atura. Aquest dilluns la casa de subhastes Sotheby's ha anunciat la venda d'un parell de sabatilles per 1,8 milions de dòlars (1,5 milions d'euros), gairebé el doble del preu de sortida, marcat en 1 milió de dòlars.
La nova propietària d'aquesta preuada peça és la plataforma d'inversió en calçat esportiu Rares, fundada per l'exjugador de futbol americà Gerome Sapp.

 

Les sabatilles, del raper Kanye West, són el prototip de les Nike Air Yeezy 1, de cuir negre, talla 12 americana (un 46 europeu), porten una corretja a la part davantera i un medalló exclusiu de la marca amb forma d'Y de color rosa.

West les va presentar públicament a la cerimònia dels premis Grammy del 2008, on es va endur 4 guardons, inclòs el de millor àlbum de rap.

 

Fins ara, el rècord de les sabatilles esportives més cares del món el tenien unes Air Jordan 1 de Nike, utilitzades per Michael Jordan, i per les quals es van pagar, a mitjans del 2020, 615.000 dòlars (510.000 euros) en una subhasta a la sala Christie's.

Justament aquesta casa londinenca ha posat ara a subhasta les botes amb què Leo Messi va superar el rècord de Pelé com a màxim golejador amb un mateix equip. En aquest cas, però, la recaptació anirà destinada a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Veurem si aquestes sabatilles també són de rècord.

 

Anar al contingut