El Camp abans d'un partit de Lliga contra el Reial Madrid
El Camp Nou abans d'un partit de Lliga contra el Reial Madrid
BARÇA

Les dates més importants del Barça en el calendari de la Lliga 2022/23

Els clàssics contra el Reial Madrid i els derbis contra l'Espanyol i el Girona, alguns dels partits més esperats pels aficionats blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona debutarà a la Lliga 2022-23 el cap de setmana del 13 i 14 d'agost rebent el Rayo Vallecano al Camp Nou. Els blaugrana no tindran un inici de temporada còmode, ja que les primeres sortides seran al camp de la Reial Societat (jornada 2) i del Sevilla (jornada 4), dos dels rivals més complicats de la Primera Divisió. En l'última jornada, el Barça visitarà terres gallegues per enfrontar-se al Celta a Balaídos.

Els clàssics canvien d'ordre

A diferència del que acostumava a passar durant les últimes temporades, el primer clàssic es jugarà al Santiago Bernabéu (jornada 9, 16 d'octubre), i el segon tindrà lloc al feu barcelonista (jornada 26, 19 de març).

Barça-Espanyol, el dia de Cap d'Any

El primers derbis de la temporada arribaran passats ja uns mesos de l'inici del campionat. El Barça rebrà l'Espanyol el 31 de desembre, la jornada 15, i tancarà la primera volta visitant Montilivi, el 29 de gener. A la segona volta, els blaugranes jugaran al Camp Nou contra el Girona el 9 d'abril (jornada 28) i a l'RCDE Stadium contra l'Espanyol el 14 de maig (jornada 34).

Consulta el calendari de la temporada 22/23 de la Lliga, AQUÍ.

Anar al contingut