Fernando Alonso, en un entrenament de preparació per competir a les 500 Milles d'Indianapolis (Reuters)
Motor

Les 500 milles d'Indianapolis, ajornades fins a finals d'agost

A la mítica prova, prevista inicialment per al 24 de maig, està previst que hi participin els catalans Àlex Palou i Oriol Servià, i també Fernando Alonso

Francesc RosésActualitzat

Els organitzadors de les 500 Milles d'Indianapolis també han decidit ajornar la celebració de la seva prova, inscrita en el calendari de la Fórmula Indy fins al 23 d'agost. La mítica carrera nord-americana s'havia de disputar el 24 de maig, però els responsables de la cursa han vist que seria molt difícil que la situació millorés de tal manera que es pogués donar la sortida en aquelles dates.

També han hagut d'ajornar la celebració del Gran Premi d'Indianapolis que s'havia de fer en el mateix lloc, que també puntua per a les sèries Indy i ha estat desplaçada al 4 de juliol.

Les 500 Milles d'Indianapolis formen part de la coneguda com la Triple Corona, en què també hi ha el Gran Premi de Mònaco, suspès, i les 24 Hores de Le Mans, ajornades. En les 500 Milles d'Indianapolis està prevista la presència de dos pilots catalans, Àlex Palou i Oriol Servià, aquest per confirmar. També està inscrit en la prova, amb McLaren, Fernando Alonso. Palou fa tot el campionat Indy amb l'equip Dale Coyne Racing i, per tant, també hauria d'estar en la sortida del Gran Premi.

Anar al contingut