Motociclisme

L'equip Suzuki Català s'imposa a les 24 Hores de motociclisme disputades al Circuit de Catalunya

L'equip Suzuki Català ha aconseguit el triomf final a les 24 Hores de motociclisme que s'han disputat al Circuit de Catalunya. Amb 726 voltes i després d'una llarga nit i matinada competint, l'equip Suzuki Català -integrat pels pilots Josep Sardà, Salva Cabana i Víctor Casas- ha aconseguit revalidar el títol aconseguit l'any passat. La segona plaça, a tan sols una volta dels vencedors, ha estat per a l'equip Yamaha Folch Endurance, format per Toni Salom, Ignacio Tanzi i Agustín Pérez. Aquest mateix conjunt ja va ser segon en l'edició de les 24 Hores de l'any passat. El tercer lloc ha estat per a l'equip Honda-BQR, a dotze voltes dels guanyadors.