Leo Messi, Lieke Martens i Josep Maria Bartomeu (iffhs.de)
Leo Messi, Lieke Martens i Josep Maria Bartomeu (iffhs.de)
Barça

Leo Messi i Lieke Martens, triats per la IFFHS com els millors creadors de joc del 2017

Els dos futbolistes del FC Barcelona han estat considerats per la Federació Internacional d'Estadística i Història del Futbol com els que més joc han generat pels seus equips, un en categoria masculina i l'altra en la femenina

Actualitzat

La Federació Internacional d'Estadística i Història del Futbol (IFFHS) ha designat el jugador del FC Barcelona Leo Messi com el millor creador de joc del món de l'any 2017, com el jugador que més futbol genera pel seu equip. L'argentí ha guanyat aquest premi per tercera vegada, a una de les quatre de Xavi Hernández i una més que Andrés Iniesta. Messi ha aconseguit 247 punts, molt lluny dels 90 del madridista Toni Kroos i dels 81 d'un altre futbolista del Reial Madrid, Luka Modric.

En la categoria femenina, el guardó ha estat per a l'holandesa Lieke Martens, en un 2017 on va guanyar l'Eurocopa amb la seva selecció i també se'n va endur els premis de Millor Jugadora d'Europa de la UEFA i el "The Best". Martens va fitxar aquest estiu pel FC Barcelona procedent del FC Rosengard suec. Així que el dos millors creadors de futbol del món vesteixen de blaugrana.

Anar al contingut