Esports

Leo Messi i Lewis Hamilton comparteixen el Laureus al millor esportista del 2019

El futbolista argentí i el pilot anglès han quedat empatats en la votació del jurat i han compartit el premi superant els altres finalistes, el pilot català de MotoGP Marc Márquez, el tenista mallorquí Rafa Nadal, l'atleta kenià Eliud Kipchoge i el golfista nord-americà Tiger Woods. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Simone Biles

RedaccióActualitzat

Leo Messi i Lewis Hamilton han estat premiats amb el Laureus 2020 com a millor esportista mundial en categoria masculina en la gala que s'ha fet aquest dilluns a Berlín. És la primera vegada en la història d'aquests guardons que dos esportistes guanyen conjuntament aquest premi i la primera vegada que ho aconsegueix un futbolista a títol individual.

Messi i Hamilton han quedat empatats en la votació del jurat i han compartit el premi superant els altres finalistes, el pilot català de MotoGP Marc Márquez, el tenista mallorquí Rafa Nadal, l'atleta kenià Eliud Kipchoge i el golfista nord-americà Tiger Woods.

Messi no ha pogut assistir a la gala a recollir el guardó i en el seu lloc l'ha recollit l'excapità del Barça Carles Puyol, ambaixador dels Laureus. Tot i això, el crac argentí ha gravat un missatge d'agraïment.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut