Eugen Neagoe, a la banqueta durant el partit del Dinamo de Bucarest
Futbol internacional

L'entrenador del Dinamo de Bucarest té un infart durant un partit de la lliga romanesa

Eugen Neagoe, tècnic del conjunt de la capital romanesa, va perdre el coneixement i es va desmaiar davant de tots els presents, moment en què una ambulància va haver d'entrar al terreny de joc i endur-se el tècnic a un centre hospitalari, on està estable

Actualitzat

L'entrenador del Dinamo de Bucarest, Eugen Neagoe, va tenir aquest cap de setmana un infart durant la disputa del partit de la segona jornada de la lliga romanesa davant l'Universitat de Craiova. A mitjans de la primera part, Neagoe va perdre el coneixement i es va desmaiar davant de tots els presents, moment en què una ambulància va haver d'entrar al terreny de joc i endur-se el tècnic a un centre hospitalari.

El club de Bucarest, 18 vegades campió de la lliga romanesa, ha assenyalat en un comunicat que els metges han dit que el tècnic està "estable de moment", i diversos mitjans locals van indicar que Neagoe va preguntar en primer lloc pel resultat del partit, que finalment va acabar amb una derrota del seu equip per 0-2.

L'exdavanter romanès ha estat el centre de les crítiques del sector més radical de l'afició del Dinamo, que vol que dimiteixi del càrrec, i que tenen més sintonia amb el seu predecessor, Mircea Rednic, que va ser destituït.

"Vam estar molt a prop d'una tragèdia. No puc entendre el nivell d'odi en aquest club, no puc creure-ho. És simplement impossible, això pot explotar", ha lamentat Florin Prunea, president del conjunt de Bucarest, que ja va viure la tragèdia el 2016 per la mort del futbolista Patrick Ekeng.

L'internacional camerunès es va desplomar en el terreny de joc i una posterior investigació va revelar que l'ambulància que el traslladava a un hospital no tenia l'equipament ni els medicaments necessaris.

Anar al contingut