Rodri durà el 14, un dorsal històric en la història de l'Atlètic de Madrid (EFE)
Futbol

L'Atlètic de Madrid reforça el seu mig del camp amb Rodri

El madrileny arriba a l'entitat procedent del Vila-real

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha presentat aquest divendres el migcampista Rodrigo Hernández, "Rodri". El futbolista, de 22 anys, arriba al club "colchonero" procedent del Vila-real, però ja havia passat pel equips inferiors de l'entitat madrilenya.

Rodri ha manifestat durant l'acte de presentació que li agradaria assemblar-se a l'excapità Gabi Fernández i a l'entrenador Diego Pablo Simeone. De fet, el migcampista coincidirà en dorsal amb els seus ídols, ja que durà el número 14.

"Si alguna cosa he d'aprendre és el lideratge que comporta dur aquest dorsal. La meva història comença a partir d'avui, m'agradaria assemblar-me a ells, demà. Vinc amb la il·lusió més gran del món i amb ganes de saltar al camp"

L'acte de presentació de Rodri ha tingut lloc a l'estadi Wanda Metropolitano. Enrique Cerezo, president de l'Atlètic de Madrid, ha dit del migcampista que "és un futbolista de talent i preparat per afrontar els apassionants reptes de l'equip. La nostra aposta per ell ha estat ferma, i estem convençuts que complirà amb escreix".

 

Anar al contingut