L'Atlètic Barceloneta ha perdut la final de consolació de la Champions de waterpolo davant del Pro Recco (@LENaquatics)
Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta perd la final de consolació de la Champions davant del Pro Recco (8-7)

Els mariners veuen com el bronze se'n va cap a Itàlia després d'un partit igualadíssim que no s'ha decidit fins a l'últim quart

L'Atlètic-Barceloneta se'n torna cap a casa amb les mans buides després de perdre la final de consolació de la Champions de waterpolo davant del Pro Recco (8-7) que s'ha disputat aquest dissabte a la tarda a Hannover.

Ha estat un duel d'allò més igualat i és que tant els mariners com el conjunt italià volien emportar-se el bronze de la màxima competició europea. El matx no s'ha desequilibrat fins al darrer quart en un pols de tu a tu que els catalans han mantingut gairebé fins al darrer sospir. Alberto Munárriz ha estat l'home més efectiu de cara a porteria amb cinc gols. Els altres dos dels de Chus Martín els han marcat Marc Larumbe i Álvaro Granados.

En acabar el partit, el golejador Alberto Munárriz ha explicat a les càmeres d'Esport3 que continuarà jugant a l'Atlètic-Barceloneta la temporada vinent:

"Seguiré a l'Atlètic-Barceloneta. Falten alguns detalls per parlar amb el club. Però el més probable és que em quedi. Aquí s'aposta fort i esperem millorar encara més"

El Ferencvarós es proclama campió de la Champions

L'equip hongarès ha derrotat el fins ara campió d'Europa l'Olympiacos. Això sí, no ha estat un triomf fàcil i és que el temps reglamentari s'ha acabat amb un empat a 10 en el marcador i el matx s'ha hagut de resoldre a la tanda de penals que, finalment, s'ha decantat cap al Ferencvarós per 13-14.