Barça

Laporta desvela l'activació d'una tercera "palanca"

El club ingressarà 100 milions d'euros per la venda d'un 24,5 per cent de Barça Studios a socios.com. L'operació hauria de facilitar la inscripció dels nous fitxatges a LaLiga

Redacció Esport3Actualitzat

Christensen, Kessie, Raphinha, Lewandowski i Koundé. De moment, de fitxatges, ja en va cinc. I n'hi podria haver més. Però, abans, el Barça ha de resoldre algunes sortides pendents i, sobretot, trobar la fórmula per inscriure a LaLiga les últimes incorporacions.

Podria ajudar-hi l'última operació que ha tancat el club: la venda d'un 24,5 per cent de Barça Studios per 100 milions d'euros a socios.com. Ho ha desvelat Joan Laporta durant la presentació de Jules Koundé.

"És un nou soci. Tenim l'autorització de l'assemblea fins al 49,9 per cent. Estem fent els deures i creiem que podrem inscriure els nous jugadors."

Aquesta operació se suma a la cessió del 25 per cent dels drets televisius a Sixth Street. Amb tot, el Barça confia tenir llum verda de LaLiga per poder registrar els nous fitxatges abans que comenci la Lliga.

Què és socios.com?

El nou soci del FC Barcelona és una empresa que comercialitza, a través d'una aplicació mòbil, els anomenats "tokens", les unitats de valor que el món esportiu s'han començat a utilitzar per oferir l'oportunitat als aficionats d'accedir a avantatges exclusius del seu equip.

Entre les recompenses que es poden aconseguir a canvi d'adquirir "tokens" hi ha la d'intervenir en les decisions d'un club mitjançant enquestes vinculants, accés exclusiu en zones determinades o descomptes, entre d'altres beneficis.

Bernardo Silva haurà d'esperar

Un cop estiguin inscrits i es resolguin els casos de futbolistes com Umtiti, Braithwaite o Riqui Puig, el club es podria plantejar noves incorporacions. Qüestionat per Bernardo Silva, el jugador del Manchester City, Laporta ha demanat paciència.

"Primer hem de procedir al registre dels nous jugadors i buscar solució per als que no compten per a l'entrenador. Després, ja veurem què en fem si l'entrenador ens demana més reforços."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut