El placatge de Dmitrovic
El placatge de Dmitrovic a l'aficionat que pretenia agredir-lo (Reuters)
Futbol Internacional

L'agressor de Dmitrovic no podrà entrar al camp del PSV durant 40 anys

L'aficionat del PSV Eindhoven, de 20 anys, ha estat sentenciat a tres mesos de presó

Redacció Esport3Actualitzat

Va ser una de les imatges més desagradables del món del futbol de les passades setmanes: un aficionat del PSV Eindhoven va saltar a la gespa i va agredir el porter del Sevilla, Marko Dmitrovic, durant el partit de tornada dels setzens de final de la UEFA que jugaven els dos equips. Dmitrovic va poder reduir el seu agressor fins que van arribar els agents de seguretat i al final el joc es va poder reprendre sense més conseqüències. 

Aquest aficionat, identificat com Dylano K. i de 20 anys, haurà de complir una pena de 3 mesos de presó pel seu intent d'agressió. Segons ha transcendit, ha estat acomiadat de la feina i expulsat de la penya esportiva a la qual pertanyia. En el moment dels fets, tenia un nivell d'alcohol a la sang d'1,6 i ja se li havia prohibit l'accés a l'estadi del PSV en dues ocasions. El dia del Sevilla va fer servir l'abonament d'una altra persona, segons el diari De Telegraaf.

Ara, el PSV l'ha sancionat també amb la prohibició d'anar al seu estadi durant 40 anys. O, el que és el mateix, no podrà anar-hi fins que compleixi els 60 anys.

 

    

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut