Futbol

La selecció d'Hondures arriba a Barcelona per preparar el partit de dimarts contra Catalunya

La selecció d'Hondures va arribar diumenge a la tarda a Barcelona per jugar dimarts a les 19.00 contra Catalunya; avui a la tarda faran un entrenament per començar a preparar el partit. Els jugadors centreamericans van ser rebuts per un grapat de compatriotes tant a l'aeroport del Prat com a l'hotel de concentració, el Fira Palace de la plaça Espanya. Els que no han creuat ni creuaran l'Atlàntic són el defensa de Wisla de Cracòvia Osman Chávez, que es troba als Estats Units per assumptes personals, i el davanter del Motagua Georgie Welcome. Els jugadors hondurenys, abans d'entrenar-se, han aprofitat el matí per fer una mica de turisme per la ciutat. Han visitat la Sagrada Família, on no s'han cansat de fer fotos.

Actualitzat
El tècnic de la selecció d'Hondures, Juan de Dios Castillo, ha tingut bones paraules per al combinat català. "Cruyff agafa l'equip i gairebé no ha de treballar gens perquè juguen molt bé", ha expressat l'entrenador, que creu que la qualitat de l'equip i del seleccionador de Catalunya "és indiscutible". El migcampista hondureny Emil Martínez, considera que a tots dos països el partit tindrà molta atenció i, per tant, els centreamericans volen donar "una bona imatge i fer les coses bé".

Per la seva banda, Johan Cruyff es concentrarà dimarts a les 13.00 a l'estadi Lluís Companys. A més, la Federació continua disposada a fer accions reivindicatives i es confirma que hi haurà un acte de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que obliga la Generalitat a introduir el castellà com a llengua vehicular a les escoles.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut