La selecció catalana femenina celebrant un gol (FCP)
Hoquei patins

Catalunya, liderada per Carla Fontdeglòria, supera Itàlia (3-1) en la final de la GoldenCat

Catalunya mostra el seu potencial i supera Itàlia a la final. Ona Castellví ha avançat les catalanes però Maniero ha empatat a l'inici de la segona part. Carla Fontdeglòria, amb dos gols, ha segellat la victòria catalana

La selecció catalana femenina ha demostrat el seu potencial i s'ha apuntat el títol de la GoldenCat després de superar Itàlia en la final per 3 a 1.  El pes de partit ha estat de les quatribarrades i quan Itàlia ha empatat, Carla Fontdeglòria ha tirat de qualitat per fer dos gols en 3 minuts i sentenciar la final.

Solida en defensa i intensa en atac, les jugadores de Josep Maria Barberà han buscat amb insistència la porteria italiana en tota una declaració d'intencions en els primers minuts.

La recompensa ha arribat amb un gol matinar d'Ona Castellví. Fuetada de la jugadora mataronina del Manlleu per fer pujar l'1-0 i avançar les quadribarrades. Abans del descans, Catalunya ha seguit buscant amb insistència el segon però la portera italiana, Viky Caretta, ha estat una autèntica muralla. Joana Comas i Berta Tarrida, en un contra u, han tingut a tocar del 2-0.

A la segona part, han baixat les revolucions del partit. I Itàlia ha fet el que sap fer millor. Contratac de llibre perquè Francesca Maniero igualés la final a 11'04" per al final del partit. Josep Maria Barberà ha demanat temps mort per tornar a clarificar les idees. I ha sorgit efecte. Ha sabut donar oxigen a l'equip amb els canvis i un nom propi ha capitalitzat l'embranzida final de Catalunya.

Carla Fontdeglòria, després de congelar la bola en un u contra u i definir amb qualitat, i amb un xut sec poc després ha fet pujar el 3-1 amb dos gols consecutius en tres minuts.