Rugbi

La Santboiana guanya el Cajasol Ciencias (34-12) amb bonus i recupera momentàniament el liderat

La Unió Esportiva Santboiana ha guanyat el Cajasol Ciencias (34-12) en un partit plàcid per als de Lewis Williams. La victòria represente un nou bonus punt per als de Sant Boi, que recuperen momentàniament el liderat quan falta una jornada per acabar la Lliga regular.

Al descans, la Santboiana ja dominava per 20 a 0, gràcies a tres assajos de Nil Baro (2) i Craig Lyons. I als 6 de la segona, Ryan Le Roux ha fet el quart assaig que ha donat el bonus punt a la Santboiana i ha posat un clar 27 a 0 en el marcador. El Cajasol Ciencas ha escurçat les diferències amb un assaig (27-7), però un nou assaig de la davantera local ha ampliat el resultat fins un clar 34 a 7.

Amb el partit sentenciat, Lewis Williams ha aprofitat per fer debutar els juvenils Aleix Blasco i Carlos Hernández, que han disputat els últims 12 minuts. Els sevillans han retallat diferències fins al 34 12 minuts abans del final que col·loca la UE Santboiana SEAT momentàniament en el lideratge de la Divisió d'Honor, a l'espera del partit d'aquest diumenge entre l'AMPO Ordizia i el Quesos Entrepinares de Valladolid. Amb aquest triomf, a més, assegura un dels dos primers llocs que els permetrà disputar les semifinals de la competició sense jugar la ronda de quarts.