Futbol

La premsa es rendeix a Luis Suárez i destaca l'hegemonia del Barça a la Lliga

Els diaris de tot el món es fixen aquest diumenge en la consecució del vuitè campionat dels blaugranes en dotze anys i lloen l'instint golejador de Luis Suárez

Actualitzat

Havia de ser l'any del trident, o la temporada del segon triplet seguit, però ha acabat sent la Lliga de Suárez. El davanter uruguaià acapara les portades d'aquest diumenge després del "hat-trick" que va sentenciar el títol per al FC Barcelona i que el consagra com a "pichichi" i Bota d'Or. La premsa també es fa ressò del poder del Barça, no només aquesta temporada, sinó dins d'un cicle que ja s'allarga més d'una dècada. Aquests són alguns dels títulars més destacats a la premsa catalana, la madrilenya i la internacional.

Sport

"Merescudíssima! El Barça guanya la Lliga de forma magnífica (0-3) i avui ho celebrarà amb una rua per Barcelona amb l'afició."

Mundo Deportivo

"Campions! El Barça suma a Los Cármenes la Lliga número 24, guanya magníficament amb un 'hat-trick' de Luis Suárez i deixa clar que és el millor equip del campionat."

L'Esportiu

"Luis Suárez caça la Lliga. El Barça no va fallar a Granada, va guanyar amb solvència i sense patir, i va obtenir el seu 24è títol de Lliga."

As

"'Alirón' a Granada. Luis Suárez va fer un 'hat-trick' i acaba com a 'pichichi' amb 40. El Madrid va pressionar fins al final."

Marca

"La Lliga d'en Lucho. Suárez, amb 40 gols al campionat, 'pichichi' i Bota d'Or europea. Sisena Lliga blaugrana en els últims vuit anys i 24 en total."

Ara

"Aquest any també. El Barça guanya la sisena Lliga en vuit anys recuperant aquella versió del joc que l'ha portat a fer de la Lliga espanyola el seu jardí privat."

El Periódico

"Lliga reconquerida. El Barça assoleix en l'última jornada el títol que tenia a la mà fa sis setmanes. Suárez, màxim golejador, relega Cristiano Ronaldo."

La Vanguardia

"De Lliga en Lliga. El Barça confirma el seu domini: sisè campionat en vuit anys."

El País

"Els gols de Luis Suárez fan el Barça campió. El Barça, que li havia tret 12 punts al Madrid, acaba la Lliga a només un dels blancs, que van guanyar el Dépor per 0-2."

El Mundo

"El Barça, campió fins al final. Conquereix la segona Lliga consecutiva, la sisena en vuit anys, després de vèncer a Granada amb tres gols de Luis Suárez."

La Razón

"El Barça guanya la Lliga en l'últim partit. El Reial Madrid no va poder rematar la remuntada per un triplet de Luis Suárez i ja pensa en la Champions."

L'Équipe

"El Barça continua sent el rei d'Espanya. El FC Barcelona, carregat de dubtes després de l'eliminació a la Champions League fa un mes, va retenir el campionat d'Espanya, el sisè en vuit anys. Al Madrid de Zidane li ha faltat un punt."

La Gazzetta dello Sport

"Barcelona, la Lliga és teva! Suárez en fa 40 i és el 'pichichi'. Els blaugranes repeteixen després del triomf de la temporada passada: l'uruguaià fa un triplet i derrota Ronaldo. Luis Enrique resisteix l'atac del Reial Madrid."

The Telegraph

"Un 'hat-trick' de Suárez llança el Barcelona cap al 24è títol després de superar el Madrid."

Corriere dello Sport

"Tot segons el previst a la gran final de la Primera Divisió ibèrica, amb victòries plàcides dels blaugranes i els blancs a Granada i a la Corunya, que permeten als catalans mantenir la primacia. És el títol de Suárez, que va acabar amb 40 gols en el torneig."

The Sun

"Un 'hat-trick' de Luis Suárez fa guanyar la Lliga als homes de Luis Enrique i l'ex del Liverpool acaba com a màxim golejador a Espanya."

Olé

"El rei Messi. La Pulga torna a alçar la corona a Espanya: l'argentí ha guanyat vuit de les dotze lligues que ha disputat des que va debutar al Barcelona i ja acumula 28 títols. Un geni."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut