Barça

Josep M. Bartomeu: "El Barça és el millor equip del món"

El president del FC Barcelona confessa que, tot i que ha costat guanyar la Lliga, el Barça ha demostrat que era mereixedor del títol i que és el millor equip del món, tal com diu la samarreta que portaven els jugadors en la celebració. Per Bartomeu, una de les claus de l'èxit és que l'equip és una pinya.

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep M. Bartomeu, ha estat entrevistat a "Esport Club" després que l'equip s'hagi embutxacat a Granada el 24è títol de Lliga. Per Bartomeu, el que és clar és que "ha estat una Lliga molt treballada". Amb la d'aquest dissabte, el Barça ha guanyat 6 de les últimes 8 Lligues.

Els blaugrana han començat a celebrar el títol a Los Cármenes per continuar la festa després a l'avió, camí de Barcelona. Hi havia "molta alegria a l'avió, i els jugadors estaven molt contents", ja que "ha estat una Lliga molt complexa i els jugadors han demostrat que segueixen sent els millors jugadors del món i que es mereixien guanyar-la". 

"Sempre he confiat en l'equip i els jugadors. No ha estat fàcil i hem arribat tres equips amb opcions de guanyar la Lliga; ara, els altres dos juguen la final de la Champions, això demostra que el nivell en la Lliga és alt", ha afegit Josep M. Bartomeu, conscient que el títol s'ha resolt en l'últim sospir, quan semblava que feia jornades que l'equip tenia el títol a la butxaca. 

El Barça va "punxar" en l'etapa final de la competició i el president assegura que "els equips no sempre tenen una regularitat absoluta; el que és clar és que nosaltres vam tenir una davallada en el pitjor moment de la competició". Però Bartomeu prefereix centrar-se en la consecució del títol i és que "avui hem vist un molt bon partit" amb un equip que "ha demostrat que hem de confiar en ells, ja que tenen ganes de seguir agradant a la gent i de seguir guanyant. És el millor equip del món". 

Però quina és la clau de l'èxit d'aquest equip? Segons el president, el més important és que "els jugadors són una pinya, van tots a l'una i, quan hi ha aquest ambient de germanor, és difícil de tenir desfetes; per això, aquests últims anys, l'equip té tants èxits". 

Sobre Suárez, que avui ha fet un "hat-trick" i s'ha proclamat "pichichi" de la Lliga, Josep M. Bartomeu confessa que el fitxatge "ha superat les expectatives i m'agradaria destacar la seva personalitat i la seva forma de ser. Porta bon ambient i tranquil·litat al vestidor, a part dels gols. Aquest any ha estat fantastic per ell". Un any en què el doblet és possible, amb la final de la Copa del Rei de diumenge 22 de maig, en directe per TV3 (21.30).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut