La Penya ha guanyat l'UCAM Múrcia (@penya1930)

La Penya es menja l'UCAM Múrcia i el Baxi Manresa ensopega amb el València Basket en el circuit de pretemporada d'Oviedo

La Penya, gràcies als punts de Dawson (26), Mathias (16) i Dimitrijevic (13), s'ha emportat el primer duel de la segona jornada del Circuit Movistar. El Baxi Manresa, en canvi, s'ha vist superat pel València Basket

La segona jornada del Circuit de pretemporada Movistar d'Oviedo s'ha obert amb un Divina Seguros Joventut, amb moltes baixes, que s'enfrontava a un UCAM Múrcia que volia redimir-se després d'haver caigut el dia anterior contra l'Obras Sanitarias. El matx se l'ha emportat de carrer el conjunt verd-i-negre per 104-77.

El partit ha començat amb molt ritme per part de tots dos equips, que han acabat el primer parcial amb un ajustat 24-25. El segon parcial no ha començat gaire bé per al Múrcia, que ha vist com Dimitrijevic agafava les regnes dels de Badalona. Soko i Booker, però, han tret pit i han aconseguit arribar al descans només tres punts per sota (45-42).

De nou Dimitrijevic, al tercer parcial, ha ampliat la diferència en el marcador gràcies a set punts consecutius que han deixat l'electrònic amb el partit pràcticament tancat al final de tercer quart (73-59). Els últims deu minuts no han tingut més història i Dawson, que ha sumat fins als 26 punts, combinat amb un Dakota Mathias molt encertat des del triple (amb 4 consecutius), han deixat el marcador final en un aparatós 104-77.

El Baxi Manresa ensopega amb el València Basket (77-61)

El Baxi Manresa ha perdut davant el València Basket en el partit amistós de pretemporada que han disputat aquest dissabte a Oviedo (77-61). Els de Jaume Ponsarnau han sortit com un tro i han posat els catalans contra les cordes. Però l'equip del Bages de la mà d'un inspirat Vene han reaccionat i han acabat escurçant distàncies a la primera meitat. A la represa, però, el València ha disputat un tercer quart letal marcant una diferència que ja s'ha fet insalvable. Bona part dels mèrits de la victòria del València se'ls ha emportat Tobey que ha estat l'MVP del partit amb 21 punts, 2 taps i 2 rebots.