bàsquet

La Penya confia a batre la Virtus, en directe per Esport3

Després de perdre el primer partit a Bolonya, al Joventut només li val la victòria en un partit que Esport3 ofereix en directe a partir de les 19 hores

Jordi RobirosaActualitzat

AQUÍ POTS SEGUIR EN DIRECTE EL PARTIT DECISIU

 

 

La Penya va perdre una oportunitat enorme a Bolonya per poder superar aquesta eliminatòria al millor de tres partits. I que consti que no va ser un dèficit dels catalans: 29 tirs lliures llançats pels italians en la primera meitat és una xifra inversemblant, que va acabar condicionant totalment el matx. És cert que a l'equip de Carles Duran potser li va faltar benzina al final, i és veritat que un geni com Belinelli va acabar decidint; però hi va haver uns imponderables que el Joventut no va poder controlar.

Però això ja és història. Carles Duran vol agafar les coses positives del que va passar en el primer partit i no està gaire d'acord amb el primer paràgraf d'aquest escrit:

"A Bolonya l'equip es va adonar que els podem guanyar perfectament; que podem competir de tu a tu amb ells. Evidentment, hem de jugar millor els darrers minuts, però jo he de dir que ara mateix tenim molta energia i estem confiats."

Qui va fer un partit magnífic, corroborant la gran temporada que està fent, va ser Xabier López Arostegui. El getxotarra, en un català impecable, també hi ha volgut dir la seva:

"A Bolonya vam fer les coses bé i vam estar a punt de guanyar. Vam portar el ritme del partit fins al darrer quart. Potser no vam acabar jugant amb l'alegria que vam tenir en els tres primers períodes. Però vaja, vam competir al seu nivell. El que més greu em sap és que no puguem jugar un partit tan important davant de la nostra gent."

El matx serà, avui divendres, a les 19.00 h. Precisament es va posar aquesta hora perquè, en principi, hi havia la intenció que hi pogués assistir afició i ningú no se saltés el seny de lladre -altrament dit toc de queda. Al final, però, això no ha estat possible. El partit, això sí, el transmetrà en directe Esport3.

 

ARXIVAT A:
Penya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut