(@GKesb)
Bàsquet

La millor versió de l'Uni Girona apareix a Gernika (60-69)

Xevi BardoletActualitzat

Definitivament, l'aturada de competició per la disputa del preolímpic ha estat un bàlsam per a l'Spar Citylift Girona. Després d'això, tres victòries en tres partits. I no contra equips qualssevol: Perfumerías Avenida, Famila Schio i, aquest dissabte, el Gernika, rival amb el qual es jugava la segona plaça.

Tot i l'absència de Sonja Vasic, que no fa net de les molèsties al maluc, l'equip gironí ha disputat un partit majúscul al Polideportivo Maloste. La defensa ha ratllat la perfecció durant molts minuts –atenció, perquè el Gernika ha repartit només dues assistències en tot el partit– i la bona circulació de la pilota ha anat acompanyada d'encert en els tirs alliberats. Al descans, l'Uni ja guanyava per 14 i només ha afluixat quan n'ha tingut 21 d'avantatge en l'entrada del tercer quart.

Partit brillant de l'australiana Abby Bishop, amb 20 punts i un enorme 9 d'11 en tirs de camp. L'Spar Citylift recupera la segona posició a la Lliga i dimecres intentarà donar la sorpresa en l'Eurolliga, a la pista del Lattes Montpeller.

Anar al contingut