Futbol

La llista de convocats de Lopetegui descarta Gerard Moreno i Portu

Julen Lopetegui ja ha donat a conèixer la llista de convocats per als amistosos de la selecció espanyola contra Alemanya i l'Argentina. L'Espanyol i el Girona estaven atents a la compareixença del tècnic basc, perquè Gerard Moreno i Portu estan fent una gran temporada

Actualitzat

Julen Lopetegui ha donat a conéixer la llista de jugadors convocats per als amistosos que la selecció espanyola disputarà contra Alemanya (dia 23 de març, a Düsseldorf) i Argentina (dia 27 de març, a Madrid). Hi havia expectació per saber si el tècnic basc convocaria Gerard Moreno o Portu, davanters que estan fent una molt bona temporada a l'Espanyol i el Girona. Lopetegui ha elogiat el seu rendiment, però hauran d'esperar a una nova oportunitat.

L'entrenador de la selecció espanyola ha manifestat que "hi ha jugadors que no són a la llista que tenen possibilitats d'estar al Mundial. Les opcions estan obertes."

Convocats

Porters: David De Gea (Manchester United), Pepe Reina (Nàpols), Kepa Arrizabalaga (Athletic Club)

Defenses: Sergio Ramos, Nacho Fernández, Carvajal (Reial Madrid), Gerard Piqué, Jordi Alba (FC Barcelona), Marcos Alonso, Azpilicueta (Chelsea), Álvaro Odriozola (Reial Societat).

Migcampistes: Isco, Asensio,  (Reial Madrid), Saúl, Koke (Atlètic de Madrid), Iniesta (FC Barcelona), Thiago Alcántara (Bayern Munic), Dani Parejo, Rodri (València), David Silva (Manchester City).

Davanters: Aspas (Celta), Rodrigo (Valencia), Diego Costa (Atlètic de Madrid), Lucas Vázquez (Reial Madrid).

 

També ha donat la seva llista Albert Celades, seleccionador sub-21, pels partits de la fase de classificació de l'Eurocopa 2019, que el seu equip ha de jugar contra Irlanda del Nord i Estònia. Debuta en una convocatòria Adama Traoré, jugador de l'Hospitalet actualment a les files del Middlesbrough. També hi són Pablo Maffeo i Aleix Garcia del Girona i Aaron Martín de l'Espanyol. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut