Tebas insisteix que el campionat de lliga s'ha d'acabar aquesta temporada
Tebas insisteix que el campionat de lliga s'ha d'acabar aquesta temporada
Futbol

La Lliga insisteix als clubs que l'objectiu és acabar la temporada

Javier Tebas i la majoria de clubs no preveuen un altre escenari que no sigui el de la conclusió dels diferents campionats, tot i que això obligui a disputar partits a l'estiu i sense públic

RedaccióActualitzat

La Lliga de Futbol Professional ha reiterat la ferma voluntat d'acabar la temporada actual després de la reunió telemàtica que han fet aquest dilluns tots els clubs de futbol de Primera i Segona Divisió. Actualment, totes les competicions estan aturades sense data per la crisi sanitària del coronavirus.

L'entitat que presideix Javier Tebas no preveu un altre escenari que no sigui el de la conclusió dels diferents campionats, tot i que això obligui a disputar partits a l'estiu i sense públic. Alguns clubs no hi estan d'acord i demanen, però, donar per nul·la la temporada.

La Lliga i la majoria de clubs de Primera i Segona Divisió, entre els quals hi ha els tres catalans, Barça, Espanyol i Girona, es mantenen partidaris d'acabar la competició aquesta temporada, tot i que sigui a porta tancada i que s'hagin de disputar partits durant l'estiu. La patronal i els clubs han fet una reunió telemàtica on s'ha expressat aquesta voluntat, sobretot per mantenir els ingressos previstos per televisió.

Els clubs creuen que encara hi ha cert marge per decidir i estan a l'espera de la voluntat de la Federació Espanyola, que hi té l'última paraula, i de les decisions que pugui prendre el govern espanyol. 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut