Tito i Abidal aixequen la Lliga 12-13
Barça

"La Lliga dels 100 punts va ser l'obra mestra del Tito", rememora Piqué en la promoció del documental dedicat a l'exentrenador del Barça

"100x100 Tito", produït per Barça Studios, s'estrenarà el pròxim 24 de novembre en la sessió inaugural del Zoom Festival. Diversos jugadors, com Messi o Xavi Hernández, relaten com van viure al vestidor blaugrana la temporada 2012-13, marcada pel càncer de Tito Vilanova

La Lliga dels 100 punts, en la temporada 2012-13, és una de les més tristes en la història del Barça. Més enllà del rècord, el curs sempre es recordarà pels problemes de salut del seu entrenador, Tito Vilanova. "Si haguéssim pogut, hauríem cancel·lat tots els partits", confessa Sergio Busquets en el documental "100x100 Tito", produït per Barça Studios.

El de Busquets és un dels molts testimonis que recull el documental. Ja té data d'estrena, el pròxim 24 de novembre, en la sessió inaugural de Zoom Festival d'Igualada. També es podrà veure ben aviat a TV3. Hi participen molts jugadors d'aquella època, però també directius, amics i la pròpia família de Tito Vilanova.

Messi, per exemple, destaca que Tito Vilanova era "una persona espectacular, molt proper". Per a Puyol, l'absència de l'entrenador durant la part final de la temporada "va ser una etapa duríssima per al vestidor". "No recordo un partit d'aquella temporada que no volguéssim guanyar pel Tito", afegeix Cesc Fàbregas.

I així van arribar als 100 punts. "El tio volia els 100 punts, i els punts es van fer", destaca Xavi Hernández. Ho resumeix a la perfecció Gerard Piqué: "La Lliga dels 100 punts va ser l'obra mestra del Tito".

ARXIVAT A:
Gerard PiquéMessi
Anar al contingut