El Barça s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid a la jornada 35 de la Lliga
Futbol

El Barça-Atlètic de Madrid ja té data

Es jugarà al Camp Nou el dissabte 8 de maig, a les 16.15 hores

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga de Futbol Professional ha confirmat els horaris de tres jornades d'una tacada; la jornada 34, 35 i 36. En la 35 hi haurà un duel que pot ser decisiu en la lluita pel títol de lliga. El Barça rebrà l'actual líder, l'Atlètic de Madrid, al Camp Nou. I ja hi ha dia i hora: el dissabte 8 de maig, a un quart de cinc de la tarda (16.15 hores). En la mateixa jornada, el Madrid té una de les visites més difícils del que li queda a la lliga. Jugarà al camp del Sevilla, el Sánchez Pizjuán, el diumenge 9 a les 21 hores.

En la 34, el Barça jugarà contra el València a Mestalla el diumenge, 2 de maig, a les 21.00 hores. Per la seva banda, l'Atlètic s'enfrontarà a l'Elx al Martínez Valero, dissabte 1 de maig, a les 16.15 hores, el mateix dia que el Reial Madrid jugarà a casa contra l'Osasuna, a les 21.00 hores.

La jornada 34 començarà divendres 30 d'abril del 2021, amb la disputa del duel entre el RC Celta i el Llevant UD. L'enfrontament entre el Sevilla FC i l'Athletic Club dilluns 3 de maig tancarà la jornada.

També s'han fet públics els horaris de la jornada 36.

Anar al contingut