El porter Jarstein, protagonista del Leipzig-Hertha (EFE)

La increïble pífia del porter de l'Hertha de Berlin

Rune Jarstein encaixa un gol insòlit, que deixa completament glaçats els seus companys d'equip

Al Red Bull Arena es jugava el partit entre el Leipzig i l'Hertha de Berlin corresponent a la jornada 28 de la Bundesliga. Al minut 67, amb 1-1 al marcador, Patrick Schick, per part dels locals, engalta un xut des de la frontal, en principi sense un aparent gran perill per a la porteria dels visitants.

Però, de manera incomprensible, Rune Jarstein acaba fent-se un autogol ridícul, amb atenció especial a les reaccions dels seus companys després de la pífia i a la cara de decepció del porter de l'Hertha. I encara sort que els visitants van acabar empatant el partit (2-2), quatre minuts abans del final, gràcies a un penal que va transformar Piatek.