Lliga de Campions

Hazard demana perdó a l'afició del Reial Madrid

El futbolista belga ha demanat disculpes a l'afició madridista en un missatge a Instagram arran de la polèmica per les imatges on se'l veia somrient després de l'eliminació del seu equip a la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

L'eliminació del Reial Madrid contra el Chelsea a les semifinals de la Champions va deixar una imatge que va indignar molts aficionats madridistes. Eden Hazard, exjugador del conjunt anglès, va anar a saludar alguns dels seus excompanys a Stamford Bridge i se'l va poder veure somrient aliè a les càmeres de televisió, que van captar el moment pocs després que el seu equip es va quedar fora de la final d'Istanbul.

Hazard, que va ser titular, va acabar sent substituït a la segona meitat després de tenir una pobra actuació, una constant des del seu fitxatge pel conjunt blanc. Les rialles del belga amb els jugadors del Chelsea li poden passen factura en un any on se li ha qüestionat la seva repetida absència de les convocatòries per culpa de les lesions.

Després de la polèmica que s'ha generat, Hazard s'ha afanyat a demanar disculpes a l'afició del Reial Madrid en un missatge que ha penjat al seu compte d'Instagram.

"He llegit moltes opinions avui sobre mi, i no era la meva intenció ofendre l'afició. Sempre ha estat el meu somni jugar al Reial Madrid i vaig venir a guanyar. La temporada no s'ha acabat i junts lluitarem en la batalla per la Lliga. Hala Madrid!"

 

 

Crítiques de la premsa madrilenya

La premsa madrilenya ha estat especialment punyent amb aquest fet. Crítiques a Zidane per l'experiment defensiu de Vinícius Junior i per fer jugar Ramos i Hazard d'inici.

 

2x1 en bromes

Una cadena d'hamburgueseries ha utilitzat la foto de les rialles del belga després de l'eliminació del Madrid per promocionar els seus productes. Segons la cadena, la raó de les riallades de Hazard després del partit seria a una oferta 2x1 en els seus restaurants:

Una broma recurrent per a aquesta cadena de restaurants, que no és la primera vegada que 'troleja' Hazard:

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut