Diferents portades de diaris esportius fan referència a la derrota del Reial Madrid amb el Chelsea
Futbol

La desfeta blanca a les portades de la premsa madrilenya

Crítiques a Zidane per l'experiment defensiu de Vinícius Junior i per fer jugar Ramos i Hazard d'inici. Les rialles del belga amb els jugadors del Chelsea també passen factura al davanter blanc

Redacció Esport3Actualitzat

Gairebé és com la crònica d'una mort anunciada. Hi havien posat esperances i il·lusions, però un cop que el Reial Madrid ha quedat eliminat de la Lliga de Campions, la premsa madrilenya no fa sang de la ferida i busca justificar el KO europeu amb l'esgotament físic a causa de les nombroses lesions que ha sofert la plantilla de Zinedine Zidane al llarg de tota la temporada.

El diari Marca obre amb una portada molt gràfica: "Al Madrid el va atropellar un tren", en què reconeix la superioritat clara del Chelsea al llarg de tota l'eliminatòria, a causa de l'esgotament de l'equip blanc. La principal crítica va dirigida a l'entrenador, Zinedine Zidane, de qui assegura que es va equivocar en l'esquema i en l'elecció d'un onze titular amb Hazard i Sergio Ramos. De totes les reaccions del vestidor madridista, en destaquen una de Casemiro, que fa un canvi de xip instantani i apel·la a la Lliga, com l'última opció madridista de guanyar un títol aquesta temporada.

Portada del diari Marca

El diari As es presenta amb un titular, "Sense forces i sense Champions", que observa l'absència de forces de la plantilla del Reial Madrid en aquest tram final del campionat. La solidesa del Chelsea es va manifestar des del començament del partit. Les dues principals crítiques apunten a l'invent de Zidane situant Vinícius com a lateral i a la irrellevància d'Hazard, que també apareix assenyalat pels somriures i la companyonia mostrada a la finalització del partit, amb els seus excompanys del conjunt londinenc.

Portada del diari As

La premsa no esportiva tampoc no fa un gran escarni de l'eliminació europea dels blancs. El diari El País reconeix que "El Reial Madrid no hi va tenir res a dir" i destaca la frustració i impotència del capità, Sergio Ramos, així com la tortura que va haver de patir Vinícius, en una posició defensiva en què va estar totalment fora de lloc.

El diari El Mundo parla de "Poc Madrid per a una final", en referència a un equip de Zidane que va ser totalment superat pel Chelsea, i dispara amb bala contra l'entrenador, per l'experiment defensiu amb Vinícius i la titularitat de Ramos i Hazard.

El diari ABC destaca que "El Chelsea exhibeix una aclaparadora superioritat", amb una sonada crítica a l'experiment de Zidane amb Vinícius, al mateix temps que assenyala el canvi de xip que necessiten els blancs, per centrar-se en la Lliga i intentar salvar la temporada. Les rialles d'Hazard amb els jugadors que acabaven d'eliminar-los també mereixen un destacat en el rotatiu madrileny.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut