Romano Fenati, en una imatge d'arxiu (@Catradioesports)
Motociclisme

La Federació Italiana de Motociclisme rebaixa a cinc mesos i deu dies la sanció a Romano Fenati

El pilot italià va ser sancionat el passat 10 de setembre després de tocar en plena cursa el fre de Stefano Manzi durant el Gran Premi de San Marino

Actualitzat

La Federació Italiana de Motociclisme ha decidit rebaixar la sanció a Romano Fenati, a qui va retirar la llicència de forma indefinida, i deixar-la en 5 mesos i 10 dies, de manera que podrà tornar a pilotar a partir del 15 de febrer del 2019. Així ho ha acordat l'organisme, per intentar donar-li via lliure perquè pugui estar en els entrenaments previs de la temporada que ve, en què té diverses ofertes per competir en la categoria de Moto2.

El pilot italià va ser sancionat el passat 10 de setembre, després de tocar en plena cursa el fre de Stefano Manzi durant el Gran Premi de San Marino. Les reaccions després de l'acció van ser absolutament fulminants, tant des del seu propi equip, que li va rescindir el contracte, com des dels organismes internacionals com la FIM.

Dues setmanes després, les peticions de gairebé tots els pilots i la mediació de Dorna, per suavitzar l'assumpte, van provocar una reacció de perdó que ara comença a concretar-se, fins i tot amb l'arribada de propostes perquè competeixi el 2019. La Federació Internacional li va retirar la llicència fins al 2019, de manera que l'1 de gener ja podria tornar a participar, per exemple, en el Mundial de MotoGP.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut