Futbol

Kun Agüero pateix una arrítmia durant un directe amb Ibai Llanos

L'argentí va sentir una molèstia al pit mentre acompanyava l'Ibai. L'ensurt va deixar completament descol·locat l'streamer

Redacció Esport3Actualitzat

Sergio Kun Agüero ha donat un ensurt durant un directe de Twitch amb l'streamer Ibai Llanos quan el veiem tocar-se el cor amb la mà espantat. L'exdavanter argentí va patir una arrítmia l'octubre del 2021 en un partit contra l'Alabès mentre jugava al Barça. Després de les proves a les quals es va sotmetre, l'estrella del Manchester City va veure's obligat a retirar-se per l'afectació cardíaca delicada que pateix.

Mentre tots dos conversaven tranquil·lament, el Kun va posar-se la mà al pit esquerre, a l'altura del cor, i durant uns segons crucials, que la cara d'Ibai s'anava tensant, es va quedar paralitzat i en silenci. ''Què passa?'', li va preguntar Ibai en veure que es posava la mà al cor. ''Crec que acabo de patir una miniarrítmia'', va sentenciar l'argentí. Ibai va quedar visiblement sorprès. ''Que dius? Ara mateix? Anem al metge?'' Però l'exjugador, després d'aquest episodi cardíac, va mirar el mòbil i va tranquil·litzar els espectadors. ''Tinc un xip (al cor) que em detectarà el que ha passat. Si fos greu, enviaria un senyal''.

Ibai va aturar l'emissió del directe

Tot semblava que havia quedat en un ensurt. Però els seguidors que estaven veient l'emissió, van preocupar-se per l'argentí. Al·legant que el veien amb una actitud estranya, van demanar a l'streamer que portés Agüero al metge. ''Potser és veritat, Ibai. Em veus diferent?'', va preguntar l'exjugador del Barça. L'streamer, completament descol·locat, no va voler córrer cap risc i va aturar l'emissió del directe perquè un metge pogués atendre el Kun. ''És tard. Parem. Truquem al metge. Demà us informo sobre el que ha passat'', va finalitzar.

 

El Kun tranquilitza els aficionats

Hores després de l'emissió, l'argentí ha volgut donar un missatge de calma:

"Ha estat una tonteria. Està tot bé, els metges m'han dit que no hi ha cap problema."

"Encara segueixo aquí", ha dit amb un somriure.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut