Futbol

Kun Agüero insulta el president del Sants

L'exjugador del Barça replica de manera contundent les crítiques de Joan Forcadell a un dels seus jugadors per haver prioritzat la Kings League

Actualitzat

La irrupció de la Kings League ha estat tot un èxit però sembla que s'està cobrant el futbol modest com a víctima col·lateral. Una situació que encarna a la perfecció el cas de Cristian Ubón, nomenat millor jugador de la fase final de la Kings League, que va deixar plantat el seu equip, el Sants per poder jugar els partits decisius de la nova competició.

Joan Forcadell, president del club santsenc, va criticar l'actitud del seu jugador per haver trencat el pacte que tenien i la rèplica no ha trigat a arribar. Se n'ha encarregat l'exjugador Sergio Kun Agüero, ell mateix president d'un equip de la Kings League. I no ha estat gaire dialogant. Al contrari, s'ha mostrat força insultant:

"Jo no conec de res el president però és bastant "gilipolles". Com li ha de treure aquesta experiència? És increïble poder jugar al camp del Barça. Què s'estan jugant ells? (el descens) Saps què? demà vaig i l'engego a ... pel cul".

Mira el "30 minuts": "Kings League: comença la partida"

 

 

ARXIVAT A:
Kings League
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut