Koeman, sol a la llotja
Koeman no se sent tan sol a partir d'avui (Reuters)
Barça

Koeman, sobre la seva continuïtat: "Amb les paraules de Laporta guanyem tranquil·litat"

El neerlandès ha explicat que ahir a la nit va parlar per telèfon amb el president del club i que avui han tornat a parlar abans de viatjar cap a Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman respira tranquil, avui. No pel resultat del partit, 2-0 al Wanda Metropolitano, sinó pel que fa al seu futur. El neerlandès ha confirmat les paraules de Joan Laporta: ha explicat que ahir a la nit van parlar per telèfon amb el president del club i que avui han tornat a parlar abans de viatjar cap a Madrid.

En aquesta conversa, Laporta li ha transmès el seu suport i la voluntat de mantenir-lo en el càrrec. "Amb les paraules de Laporta guanyem tranquil·litat", ha admès l'entrenador.

"No hi havia claredat. Ens vam trucar ahir i hem parlat avui, de l'equip però també del meu tema. He demanat claredat sobre l'entrenador, és molt important, per la confiança del mateix tècnic. És molt important que el vestidor sàpiga què passa. El president ara ha pres aquesta decisió i ha deixat clar a tothom quina és."

Tanmateix, ha admès que la confiança de Laporta pot ser reversible.

"Som el Barça i sé que s'han de guanyar partits. Aquesta pressió existeix sempre per a qualsevol entrenador i sobretot per a un del nivell del Barça."

També ha explicat que quan arribin els jugadors que falten per incorporar-se, el Kun Agüero i Dembelé, les coses aniran molt millor pel que fa als resultats i ha sentenciat:

"El que mana són els resultats. Després de l'aturada tenim tres partits a casa que hem de guanyar. Tenim el València, el Reial Madrid, la Champions League, on hem de sumar 9 punts de 9 per poder passar... però hi tenim moltes esperances. Avui no hem arriscat amb Jordi Alba per assegurar-nos que estigui bé; esperem que Ansu Fati també estigui millor, Agüero i Dembelé estaran més a prop de tornar... Tot plegat ens donarà moltes més opcions en atac. Però també hem de corregir errades del partit d'avui."

 

 

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut