Ronald Koeman ha esgotat el seu crèdit com a tècnic blaugrana. Falta saber qui el substituirà i quan (Reuters)
Barça

Koeman continuarà a la banqueta del Barça mentre no s'hagi trobat un relleu

El tècnic neerlandès ha esgotat el seu crèdit però ni el calendari ni la llista de candidats a succeir-lo faciliten un canvi immediat a la banqueta blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

L'empat obtingut in extremis davant el Granada (1-1) estreny una mica més el cercle al voltant de Ronald Koeman, que ja era qüestionat arran de la derrota davant el Bayern de Munic. La directiva del Barça manté de portes cap a fora la confiança en el tècnic neerlandès, però ja es treballa per trobar un relleu. 

Tot i que alguns membres de la directiva s'han pronunciat per un canvi immediat, dos factors dificulten aquesta tesi. El primer és el calendari. El Barça juga dijous a Cadis, rep diumenge el Llevant i el dimecres següent viatja a Lisboa per afrontar el duel de Champions davant el Benfica... tres dies abans de visitar l'Atlètic de Madrid. Un calendari frenètic que no facilitaria l'aterratge d'un nou inquil·lí a la banqueta, encara que actualment el club disposi de certa disponibilitat econòmica per fer efectiva l'operació. Si no hi ha cap daltabaix significatiu en els pròxims partits, es mantindrà Koeman. 

L'altre gran factor és trobar el candidat idoni per rellevar l'actual tècnic. La directiva del Barça no vol trobar un pedaç per acabar la temporada de la millor manera possible, a l'estil del que es va fer amb Quique Setén, sinó que voldria que el pròxim entrenador comenci un nou projecte estable i estigui diversos anys a la banqueta.

 

El remei no és a casa: Jordi Cruyff s'ha descartat per ocupar el càrrec i l'opció Barjuan no es contempla entre la directiva.    

 

 

  

 

Anar al contingut