Kevin de Bruyne després del cop a la cara
Lliga de Campions

Kevin De Bruyne pateix una fractura nasal i orbital

El migcampista belga va topar de cara contra l'espatlla de Rüdiger i es va retirar de la final després de quedar commocionat uns minuts

Redacció Esport3Actualitzat

Entre llàgrimes ha marxat del camp Kevin De Bruyne. El jugador belga del Manchester City s'ha vist obligat a demanar el canvi per un fort cop a la cara després de xocar contra l'espatlla de Rüdiger. El defensa del Chelsea ha vist una targeta groga, però De Bruyne no ha pogut continuar sobre el terreny de joc. El migcampista ha deixat el seu lloc a Gabriel Jesus al minut 57 de la gran final de la Champions League.

Les proves mèdiques li han diagnosticat a De Bruyne una fractura del septe nasal i orbital.

"Acabo d'e tornar de l'hospital. La meva diagnosis és una fractura nasal i de l'orbital esquerre. Em trobo bé ara. Òbviament encara estic decebut per ahir, però tornarem."

 

Rüdiger demana disculpes a De Bruyne

El defensa del Chelsea, Antonio Rüdiger, ha volgut demanar perdó a través de les xarxes socials al belga Kevin De Bruyne, pel xoc que van tenir ahir i que va obligar a abandonar el terreny de joc el migcampista del City.

"Ho sento molt per ell. Per descomptat, això no va ser intencionat per la meva part. Realment li desitjo una ràpida recuperació i espero que puguem veure'l en el camp molt aviat"

 

Anar al contingut