Koundé ja és jugador del Barça a tots els efectes (FCB)
Barça

Barça i Sevilla fan oficial l'acord per al traspàs de Koundé

El francès ha passat la revisió mèdica i dilluns serà presentat a la Ciutat Esportiva

Redacció Esport3Actualitzat

L'acord entre el Barça i el Sevilla per Jules Koundé ja és oficial. Els dos clubs han anunciat que el traspàs ja és definitiu, un cop el francès ha superat amb èxit la revisió mèdica. El defensa signarà un contracte amb els blaugrana per cinc temporades, fins al 2027, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros. 

Cal recordar que la xifra del traspàs és de 50 milions fixos més 10 en variables.

Koundé, serà presentat i es posarà per primera vegada la samarreta del seu nou equip el dilluns a les 11.00 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a diferència de la posada en escena de Lewandowski que serà el dia 5 al Camp Nou i obert al públic. 

En arribar a l'Hospital de Barcelona, Koundé, que estrenava nou pentinat, ha reconegut estar "amb moltes ganes" de començar. Tot i això, el central encara es recupera d'una operació a l'isquio efectuada el mes de juny.


Koundé és el cinquè fitxatge que tanca el Barça aquest mes de juliol... després de Kessié, Christensen, Raphinha i Lewandowski

Sempre el Barça

En la història d'aquest fitxatge ha estat cabdal la predisposició del jugador per acabar a Barcelona. Ho ha expressat en privat i en públic, amb més d'un missatge a les xarxes socials en què es mostrava inquiet per la demora de les negociacions. Ara, aquest jugador format al Girondins de Bordeus i onze vegades internacional amb França aterra al Camp Nou per continuar la progressió que ha demostrat en les tres últimes temporades al Sevilla.

Koundé, una prioritat per al cos tècnic

Després dels fitxatges en atac, un dels reptes pendents era reforçar la defensa, un dels punts fràgils les últimes temporades. De moment, ja disposa del danès Christensen, que contra el Madrid va oferir una bona imatge. Però el tècnic català no en tenia prou, i va demanar l'arribada d'un nou puntal defensiu, en aquest cas Jules Koundé.

Xavi va parlar amb Koundé, a qui va convèncer per incorporar-se a la disciplina barcelonista. El central francès tenia una proposta molt sucosa del Chelsea; de fet, el club anglès ja tenia un acord tancat amb el Sevilla de 65 milions d'euros, que va quedar en via morta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut