Juanpe celebrant l'ascens a Primera Divisió del Girona (Girona FC)
Futbol

Juanpe Ramírez renova amb el Girona i Iván Martín amplia la seva cessió

Els jugadors continuen una temporada més al club gironí gràcies a una clàusula de renovació automàtica activada per l'ascens a Primera Divisió del Girona

Juanpe Ramírez continuarà per setè any consecutiu al Girona FC. El contracte del jugador canari acabava el mes de juny, però disposava d'una clàusula de renovació automàtica per una temporada més en cas que l'equip ascendís a Primera Divisió, i així va ser: la victòria dels gironins a l'Heliodoro Rodríguez va activar automàticament la continuïtat d'una de les peces clau de la plantilla del conjunt blanc-i vermell. 

Juanpe, de 31 anys, és un dels jugadors més veterans de l'equip, amb 206 partits oficials, 68 dels quals van ser disputats a Primera Divisió i que ha viscut dos ascensos durant la seva estada al club.

Un altre dels jugadors que s'ha beneficiat de la clàusula de renovació automàtica és Iván Martín. El mitjapunta basc, que va arribar cedit del Vila-real el mes de gener, amplia la seva cessió i continuarà al club gironí durant la temporada 2022-2023.

 

Anar al contingut