Valdés podria acabar fitxant pel Manchester United. (Foto: Reuters)
Valdés espera trobar un equip aquesta temporada. (Foto: Reuters)
Futbol

Juan Mata desvela que Víctor Valdés s'entrena amb el filial del Manchester United

El jugador del Manchester United Juan Mata ha desvelat que Víctor Valdés està entrenant-se amb el filial de l'equip anglès per acabar de recuperar-se de la lesió al genoll, segons ha explicat en una entrevista al programa ""El partido de las 12", de la Cadena COPE.

Actualitzat

Juan Mata ha desvelat que Víctor Valdés s'entrena amb el filial del Manchester United. El migcampista ha estat entrevistat al programa "El partido de las 12", de la Cadena COPE, en què ha explicat que ha parlat amb l'exporter del Barça, que està entrenant-se en solitari per recuperar-se. "He parlat amb Valdés. Està entrenant-se amb l'equip filial i, aviat, esperem conèixer els seus plans de futur. De Gea no està nerviós", ha dit el jugador del United.

Valdés ja està en l'última etapa de la seva recuperació, i fa poc que va trencar el seu silenci amb un tuit on donava mostres del seu optimisme. Un cop estigui recuperat, la incògnita serà saber si el porter acabarà fitxant per al club dirigit per Louis van Gaal, que ja té un gran porter titular com és David de Gea.

 

 

 

 

Anar al contingut