Fabio Quartararo ha caigut a l'última volta de la classificació (Reuters)
Motor

Johann Zarco esgarrapa la "pole" a Quartararo a la "quali" de Brno després d'una caiguda del líder del mundial

El francès sortirà primer al GP de la República Txeca després de marcar el millor temps a la Q2. Fabio Quartararo i Franco Morbidelli l'acompanyaran a la primera línia de sortida. Aleix Espargaró, Maverick Viñales i Pol Espargaró, quart, cinquè i sisè respectivament

Xavier AymamíActualitzat

Johann Zarco, pilot de Ducati, ha aconseguit el millor temps (1:55.687) al traçat de Brno i demà sortirà primer al Gran Premi de la República Txeca. El francès ha confirmat, doncs, les bones sensacions obtingudes durant els entrenaments de divendres, tot i ser actualment novè a la classificació general amb 12 punts. És la sisena vegada que Zarco aconsegueix una "pole" a MotoGP, i la 25a de la seva carrera com a pilot.

El francès de l'equip Esponsorama Racing estarà acompanyat a la línia de sortida del seu compatriota i líder del Mundial de MotoGP, Fabio Quartararo (1:55.990), i de l'italià Franco Morbidelli (1:55.998). "El Diablo" semblava que aconseguiria la seva tercera "pole" consecutiva de la temporada, però en els dos últims minuts de la Q2 Zarco li ha arrabassat el primer lloc. Quartararo, que encara tenia una última volta per recuperar la "pole", ha volgut forçar la Yamaha i ha acabat per terra, sense conseqüències.

Per darrere del trio capdavanter hi haurà Aleix Espargaró, quart, Maverick Viñales, cinquè, i Pol Espargaró, sisè. Per la seva banda, Àlex Márquez sortirà últim al Gran Premi de Brno. El pilot d'Honda ha marcat el temps més lent durant la Q1 i no ha pogut accedir a la Q2.

Aquests són els resultats de la classificació de MotoGP:

 

 

Anar al contingut