Espanyol

Joan Collet diu que no contempla un descens i que intentaran reforçar l'equip al gener

Mentre l'equip treballa ja pensant en el derbi, des de la presidència, Joan Collet diu a TV3 que confia en la revifalla definitiva d'un equip que, abans de l'aturada per Nadal, havia encadenat quatre jornades sense perdre. Al mateix temps, el president afirma que si cal, es reforçarà l'equip al gener però sempre tenint en compte les possibilitats econòmiques del club.

Actualitzat
Convuls institucionalment, complicat econòmicament, decebedor esportivament... Fet i fet, el 2012 no ha estat un bon any per a l'Espanyol, però Joan Collet no s'espanta. El primer president executiu de la història del club hi té una dedicació exclusiva, i la primera màxima passa per no deixar que l'Espanyol perdi la categoria. En una entrevista concedida a TV3 ha afirmat que "no em plantejo la possibilitat de baixar a Segona. Estem en contacte dirari amb Òscar Peraranu i Javier Aguirre per reforçar l'equip fins on ens ho permeti l'economia".

Pel que fa a Javier Aguirre, total confiança en ell. I Collet té mil i una raons per creure-hi: "Hi confio per la seva experiència i el curriculum que té. També pel seu missatge postiu tant de cara al vestidor com per al soci".

Que el 2012 hagi estat un any difícil no implica aspirar al màxim de cara a l'any vinent. Collet ho té clar: "Al 2013 li demano tranquil.litat i objectius més ambicisos en l'àmbit esportiu". 

I tot plegat s'ha de traduir en un estadi de Cornellà-el Prat que respiri alegria. L'afició ha de ser més protagonista que mai.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut