Espanyol

Joan Capdevila: "Ens han privat de poder-nos jugar diumenge la permanència al nostre camp"

El responsable de Relacions Institucionals i Esportives de l'Espanyol ha parlat per TV3 després de consumar-se el descens a Mestalla. Capdevila s'ha mostrat indignat per l'actuació arbitral de les dues últimes jornades

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Capdevila, responsable de Relacions Institucionals i Esportives de l'Espanyol, ha explicat a TV3 que estan indignats i que arribaran fins al final i on faci falta per preservar l'honor del club i dels aficionats.

"Ja que la via esportiva no ens dona cap solució, el club entén que ha de defensar els seus interessos i els de la seva gent, i esgotarem un altre tipus de via. Que és la justícia ordinària? Doncs anirem fins al final de la justícia ordinària o on faci falta. No ens podem quedar de braços plegats amb una injustícia tan gran, que penso que ens ha perjudicat directament aquestes últimes jornades. Entenem que la tecnologia no s'ha utilitzat correctament, ni el VAR, ni s'han posat d'acord entre ells, i això és incomprensible i estem totalment indignats, perquè això és un primer precedent que està passant. Entenem que el que s'havia guanyat a la gespa, ens han privat de poder jugar diumenge la permanència al nostre camp", ha declarat Joan Capdevila.

A València es va consumar el sisè descens de l'Espanyol en la seva història després d'una temporada molt irregular i un últim partit cruel.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut