L'Espanyol va perdre la categoria a València, perjudicat per les decisions arbitrals (EFE)
Espanyol

L'Espanyol recorrerà a la justícia ordinària per protestar per les actuacions arbitrals

El club blanc-i-blau presentarà un recull de decisions de tota la temporada que considera que l'han perjudicat, mentre Competició es declara incompetent per resoldre la impugnació del partit contra l'Atlètic

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha decidit que recorrerà a la justícia ordinària per queixar-se de les actuacions arbitrals que considera que l'han perjudicat i que l'han abocat al descens. El club blanc-i-blau presentarà un recull de totes accions que considera que són injustes. A banda de les del camp del València de diumenge passat, o del gol fantasma concedit a Antoine Griezmann en la jornada anterior, també n'hi haurà d'altres partits de tota la temporada.

Cal recordar que l'Espanyol ja va impugnar el partit contra l'Atlètic de Madrid (3-3) per considerar que el gol de Griezmann, que suposava el 0-2 provisional, va ser concedit quan inicialment no havia estat donat per bo i quan no hi ha cap imatge que permeti corroborar que la pilota va travessar completament la línia de gol.  

Competició, incompetent per resoldre la impugnació

Justament, el Comitè de Competició ha entrat a considerar aquest dimecres la impugnació de l'Espanyol i s'ha declarat incompetent per resoldre-la. El club ja va anunciar la seva intenció d'elevar el cas a la següent instància, que és el Comitè d'Apel·lació. Si aquest òrgan desestimés la impugnació del club català, aquest recorreria aleshores al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD), l'última instància esportiva.      
Anar al contingut