Els jugadors de l'Espanyol, després de consumar-se el descens a Segona (EFE)
Espanyol

Espanyol, i ara què?

L'equip blanc-i-blau comença a perfilar el retorn a Segona. Luis García es quedarà a la banqueta, però falta saber amb quins recursos

Imma PedemonteActualitzat

La temporada no ha acabat com Luis García volia, quan va arribar el 4 d'abril per rellevar Diego Martínez. Estava convençut que potenciaria l'orgull periquito dels jugadors, que podria salvar l'Espanyol. No ha pogut ser, però sembla que el tècnic seguirà a la banqueta i procurarà no trigar gaire a tornar a Primera.

Falta saber amb quins jugadors comptarà en aquesta complicadíssima aventura. Peces importants, vitals, com Sergi Darder, Joselu o Martin Braithwaite, tenen contracte per dos i tres anys més, però compten amb una clàusula que els permetria marxar cedits si els clubs interessats accepten pagar la seva fitxa.  

Igualment complicada sembla la continuïtat a Segona de jugadors com Leandro Cabrera i César Montes.  Acaben contracte Aleix Vidal, Adrià Pedrosa i Denis Suárez.  I també hi ha jugadors que marxaran perquè estaven cedits. És el cas de Vini Souza, Álvaro Fernández, Pierre-Gabriel i Dani Gómez. 

I una dada bàsica: el futur immediat depèn de la continuïtat de Chen Yansheng com a propietari. De moment...

Anar al contingut