Esports

Jennifer Hermoso i Marc Márquez, millors esportistes del 2019 a la Gran Gala de Mundo Deportivo

La futbolista del Barça, en categoria femenina, i el pilot de MotoGP, en la masculina, han estat els guanyadors de la 72a edició d'aquests premis

Actualitzat

La 72a edició de la Gran Gala de Mundo Deportivo ha entregat aquest dilluns a la nit els premis als millors esportistes de l'any 2019 en una cerimònia celebrada al MNAC. En categoria femenina, la guanyadora ha estat la futbolista Jennifer hermoso, ara jugadora del Barça però que va jugar mig any 2019 a l'Atlètic de Madrid. Hermoso va ser la màxima golejadora de la lliga i la seva candidatura s'ha imposat a la de les altres finalistes: la nedadora de sincronitzada Ona Carbonell, la jugadora de bàsquet Laia Palau i l'aixecadora Lydia Valentín.

En categoria masculina, Marc Márquez ha estat escollit el millor de l'any passat. El pilot de Cervera va guanyar el seu vuitè títol al mundial de motociclisme, el sisè en MotoGP. Márquez ha guanyat al davant dels altres tres candidats al guardó: el tenista Rafa Nadal, el jugador de bàsquet Marc Gasol i el golfista Jon Rahm.

 

 

 

Anar al contingut