El futbolista en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Jack Wilshere, víctima d'una depressió per no aconseguir club

El futbolista, ex de l'Arsenal i internacional amb Anglaterra, es troba actualment sense club després de ser alliberat pel Bournemouth a finals de la temporada passada

Redacció Esport3Actualitzat

El futbolista Jack Wilshere ha participat en una campanya de prevenció del suïcidi de l'organització CALM (Campaign Against Living Miserably), un ens benèfic que reuneix persones del món de l'esport i l'entreteniment per desafiar l'estigma que envolta la salut mental.

Wilshere durant l'entrevista amb l'organització CALM

Jack Wilshere, antic migcampista internacional de l'Arsenal i d'Anglaterra, ha ofert una entrevista en què ha deixat al descobert els seus pensaments depressius i la seva frustració amb clubs i directius mentre busca una altra oportunitat en el món del futbol.

El migcampista considera que el seu historial de lesions està dificultant la seva recerca d'un nou club. Wilshere, de 29 anys, va jugar 17 partits amb el Bournemouth la temporada passada i, tot i que diu que està completament en forma, s'ha mostrat frustrat per no haver trobat un equip on jugar.

El futbolista s'ha estat entrenant amb el club italià de la Sèrie B Como, però no pot jugar-hi a causa de la normativa sobre els jugadors extracomunitaris.

Wilshere admet que la seva situació actual és difícil per a la seva família:

"Tinc un fill de 10 anys que està boig pel futbol, ​​li encanta. És difícil explicar-li què està passant. Sempre em pregunta si ja tinc club o si algú em vol, i li responc... que no"

Jack Wilshere està passant per un mal moment anímic:

"És frustrant i et trenca l'esperit. Sobretot quan saps que t'estàs entrenant cada dia, però no s'hi ha pot fer gairefer. Has de seguir corrent i entrenant-te, però és difícil i pesat".

No obstant això, Wilshere ha explicat que parlar sobre els seus pensaments depressius l'ha ajudat i segueix esperançat a trobar una nova oportunitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut