Isaac Cuenca ha jugat cedit a l'Ajax des del passat mes de gener. (Foto: Reuters)
Barça

Isaac Cuenca estarà entre 3 i 4 mesos de baixa després de tornar-se a operar del menisc del genoll dret

Isaac Cuenca estarà entre tres i quatre mesos de baixa després de sotmetre's a una regularització artroscòpica del menisc extern del genoll dret. L'extrem reusenc, que ha jugat cedit a l'Ajax d'Amsterdam des del passat mes de gener, ja no va disputar cap partit oficial amb el Barça la temporada passada per culpa d'una lesió al mateix menisc. D'altra banda, el club blaugrana ha comunicat l'alta mèdica de Leo Messi poques hores abans del partit entre l'Argentina i Colòmbia.

Actualitzat
Isaac Cuenca estarà entre tres i quatre mesos de baixa després de sotmetre's a una regularització artroscòpica del menisc extern del genoll dret. L'extrem reusenc, que ha jugat cedit a l'Ajax d'Amsterdam des del passat mes de gener, ja no va disputar cap partit oficial amb el Barça la temporada passada per culpa d'una lesió al mateix menisc.

Amb Pep Guardiola a la banqueta, Cuenca va disputar un total de 30 partits amb el primer equip la temporada 2011-12, amb qui va fer quatre gols, cosa que va suposar el seu esclat futbolístic després d'una cessió al CE Sabadell.

Messi rep l'alta

El club blaugrana també ha comunicat aquest divendres l'alta mèdica de Leo Messi poques hores abans del partit entre l'Argentina i Colòmbia, que es disputarà aquesta mitjanit a Buenos Aires, corresponent a la fase de classificació per al Mundial 2014.
Anar al contingut