Els Dracs no podran animar l'equip de futbol sala aquest dimecres al Palau.
Futbol sala

Indignació dels Dracs amb el Barça

El grup d'animació carrega contra el club perquè el Barça-Còrdova de futbol sala d'aquest dimecres es jugarà finalment a porta tancada

Impotència, ràbia i tristesa difícil d'explicar. Així comença el fil de Twitter que ha fet el grup d'animació Dracs 1991 per denunciar que dimecres no podran assistir al Palau Blaugrana per al Barça-Còrdova de futbol sala.

Des del cap de setmana passat, el partits del Palau de totes les seccions menys el bàsquet ja poden comptar amb la presència d'espectadors. Dracs 1991 explica que van enviar un llistat amb noms, cognoms, DNI, data de naixement, e-mail. També van assistir a reunions per organitzar la ubicació i saber les mesures de seguretat que s'han de complir. I el cap de setmana, uns representants del grup d'animació van anar a veure en directe el Barça-Lleida d'hoquei patins per veure l'organització d'accessos i acomodació al Palau.

Avui, però, dos dies abans del partit s'han posat en contacte amb el club i els han dit que es jugarà a porta tancada i sense públic. L'argumentació és que el Barça-Còrdova comença a les vuit de la tarda i no hi hauria temps d'arribar a casa abans del confinament que comença a les 10 de la nit.

 

Anar al contingut