Espanyol

Impliquen Sergio García en la negociació del suposat empat arreglat entre l'Espanyol i l'Osasuna

Segons la Cadena Ser, que ha tingut accés a la querella criminal de la Lliga de Futbol Professional, el capità de l'Espanyol hauria pactat amb Patxi Puñal i Damià Abella empatar contra l'Osasuna a canvi de 250.000 euros

Actualitzat

Segons ha explicat el programa "El larguero" de la Cadena Ser, que ha tingut accés a la querella criminal presentada per la Lliga de Futbol Professional, el capità de l'Espanyol, Sergio García, hauria pactat un empat al partit contra l'Osasuna corresponent a la jornada 37 de la temporada passada, a canvi de 250.000 euros.

Suposadament, Sergio García s'hauria reunit la nit prèvia al partit amb els jugadors Patxi Puñal i Damià Abella per arreglar el resultat. Cal recordar que aquell empat va garantir la salvació matemàtica de l'Espanyol, però a l'Osasuna no li va servir per mantenir la categoria.

El jutjat d'instrucció número 2 de Pamplona, que investiga el destí d'uns 3 milions d'euros dels comptes de l'Osasuna, va ordenar la detenció aquest dijous de l'expresident Miguel Archanco, l'exgerent Ángel Vizcay i l'exdirectiu Txuma Peralta.

L'Espanyol fa recuperació física en un balneari

El club blanc-i-blau ja es va posicionar, a través del portaveu Rafa Entrena, sobre aquest assumpte i no afegirà cap nova comunicació oficial. El primer equip ha canviat la sessió d'entrenament d'aquest divendres per una visita a un centre termal.

Lucas Vázquez, l'encarregat d'atendre la premsa, no ha volgut fer referència al tema del suposat partit arreglat i s'ha limitat a dir que l'equip està "fotut per l'eliminació de Copa, però determinat a recuperar-se ràpidament".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut