Futbol

L'Espanyol diu a través del seu portaveu, Rafa Entrena, que "no hem participat mai en cap irregularitat"

El vicepresident de l'Espanyol ha dit que el club blanc-i-blau està disposat a col·laborar amb les institucions per "aclarir els fets i demostrar l'honorabilitat del club".

Actualitzat

El vicepresident i portaveu de l'Espanyol, Rafa Entrena, ha donat a conèixer la postura del club pel que fa a la suposada compra de partits per part de l'Osasuna, que esquitxa el club blanc-i-blau.

La primera reacció, segons Entrena, és "de sorpresa perquè ningú s'ha adreçat a nosaltres requerint informació respecte a aquest partit".

Després de subratllar que la investigació està centrada en l'Osasuna i que afecta l'Espanyol indirectament com a rival de l'equip navarrès en un dels partits investigats, Entrena ha deixat clar que "mai hem participat en cap irregularitat de cap partit i sempre hem defensat la puresa de la competició des del començament fins al final".

Entrena ha dit que "el RCD Espanyol col·laborarà de manera ferma i activa amb la fiscalía i amb totes les institucions esportives perquè s'aclareixin els fets i si algú ha comès alguna irregularitat haurà de respondre. Nosaltres defensarem l'honorabilitat de la nostra institució davant de totes les institucions", ha dit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut