Fórmula1

Hülkenberg tanca la primera setmana de pretemporada de la Fórmula1 amb el millor temps

El seu company d'equip, Daniel Ricciardo, ha acabat tercer. La sorpresa del dia l'ha protagonitzat Alexander Albon, que ha acabat segon amb Toro Rosso.

Actualitzat

L'alemany Nico Hülkenberg (Renault) ha marcat aquest dijous el millor temps dels quatre primers dies d'entrenament de la pretemporada de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya amb un cronòmetre de 1:17.393.

Renault ha tancat la setmana inaugural de la pretemporada al podi després del domini de Ferrari dilluns i dimarts, i la victòria dimecres d'Honda per la tornada del rus Daniil Kvyat amb el seu Toro Rosso.

Mercedes no ha pogut pujar al podi cap de les quatre jornades per una estratègia centrada en mesurar la fiabilitat del seu cotxe i la seva resposta de desgast. Tot i això, el finlandès Valtteri Bottas i l'anglès Lewis Hamilton s'han col·locat entre els cinc millors temps donant 115 voltes entre els dos.

McLaren ha acumulat molts quilòmetres al superar les 400 passades per meta durant aquesta primera setmana, a més de marcar amb Carlos Sainz dilluns, i Lando Norris dimarts, el segon millor temps del dia.

 Alfa Romeo -antiga Sauber- ha deixat bones sensacions amb la barreja de veterania i joventut del finlandès Kimi Raikkonen i l'italià Giovinazzi.

L'escuderia amb menys sort aquesta primera setmana ha sigut Williams, que no ha tret un cotxe a pista fins dimecres, i dijous es va quedar a 3.604 segons del primer lloc

.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut