Barça

Guardiola: "El partit és una demostració del que ha estat aquest equip durant tot aquest temps"

En la seva primera roda de premsa després d'anunciar que no continuarà a la banqueta del Barça la pròxima temporada, Pep Guardiola es va mostrar orgullós del partit que van fer els seus jugadors a Vallecas tot i ser conscients que el títol de Lliga està sentenciat a favor del Reial Madrid. "Un partit de futbol sempre serveix per a molt, sabem que el Madrid és campió, i aquest matx ha estat una demostració del que ha estat aquest equip. Els meus jugadors han fet un partit més que seriós i hem fet un bon to de partit", va explicar a la sala de premsa de Vallecas.

Actualitzat
"Ens estem preparant per a un títol (Copa del Rei) i això ens serveix per a això. No podem pensar que no serveix per res", va dir Guardiola, que va reconèixer estar "especialment content" pel rendiment de Pedro Rodríguez, autor d'un doblet.

"A pocs jugadors els tinc en tanta estima. És cert que ha tingut aturades per lesions i que podia haver jugat més, però avui estic molt feliç per la seva actuació, pels dos gols, per com s'ha mogut i pel dinamisme mostrat, va assegurar.

L'entrenador català no va voler tornar a parlar sobre la seva decisió d'abandonar el Barcelona a final de temporada i va recordar que el club blaugrana "sempre" serà casa seva. "Al final s'ha acabat un temps i no cal donar-hi més voltes. Hi ha un equip molt jove, Tito Vilanova els coneix perfectament i estic convençut que el Barça estarà competint a dalt en el futur", va dir per acabar.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut