Futbol

Guardiola: "El City continuarà treballant de prop amb el Girona"

El tècnic del Manchester City confirma que el seu club manté el lligam amb el Girona tot i el descens, descarta prendre's un any sabàtic, envia un missatge a Tebas i torna a elogiar la feina de Valverde al Barça

Jordi SunyerActualitzat

Josep Guardiola ha estat participant en un torneig de golf Costa Brava Legends Trophy juntament amb altres glòries passades del futbol, com Ruud Gullit, Laurent Blanc, Ronald de Boer o Bernd Schuster. L'actual entrenador del Manchester City ha atès la premsa combregada al PGA golf de Caldes de Malavella per desmentir un dels últims  rumors sobre ell que corren a Anglaterra: "No m'agafaré cap any sabàtic, compliré dos anys si no em foten fora", ha indicat. 

Guardiola ha tingut bones paraules per Eden Hazard, de qui ha dit que "és un jugador extraordinari. El Reial Madrid ha fet un gran fitxatge".  També ha reiterat el seu suport cap a Ernesto Valverde, actual tècnic blaugrana: "A Valverde el critiquen perquè no ha guanyat la Champions però jo dono valor a tots i cadascun dels títols que disputo. No els he vist gaire, no sóc al vestidor, però estan jugant bé. Potser Valverde voldria fer coses que no pot fer amb els jugadors que té", ha indicat

El tècnic blaugrana també s'ha referit al tema de les apostes, que afecten al futbol espanyol, per enviar un missatge: "Això a Anglaterra no passa. Espero que el senyor Tebas, que tant mira la Premier i les lleis d'altres països, prengui nota", ha explicat.

Finalment, el tècnic del City també ha parlat del Girona per lamentar el seu descens i refermar el vincle entre les dues entitats: "Ha estat una llàstima. Històricament el lloc del Girona ha estat més a Segona que a Primera, però tenen el millor secretari tècnic que podien tenir per fer una plantilla per pujar de nou. El City continuarà treballant-hi de prop"

 

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut