Barça

Gerard Piqué: "Fa anys que els resultats aguanten el club"

El defensa del Barça ha volgut passar pàgina de la polèmica del "Barçagate" en la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels vuitens de final de la Champions contra el Nàpols i ha demanat centrar-se en el duel europeu d'aquest dimarts a San Paolo

RedaccióActualitzat

Gerard Piqué ha volgut passar pàgina de la polèmica del "Barçagate" en la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels vuitens de final de la Champions contra el Nàpols i ha demanat centrar-se en el duel europeu d'aquest dimarts a San Paolo.

"Fa anys que els resultats aguanten el club. Si no, les aigües no baixen tranquil·les. No et sabria dir si em va molestar la crisi digital. Les xarxes socials són incontrolables. Tal com vaig veure el president, una mica tocat, em vaig creure que ell no sabia res. No li donaria més voltes. Passem pàgina i intentem guanyar demà. El partit és prou important per pensar en altres coses."

Piqué ha insistit en el fet de centrar-se a guanyar el Nàpols per encarrilar la classificació per als quarts de final i recuperar la normalitat al més aviat possible.

"Quan un club com el Barça passa per moments de debilitat, és més difícil poder controlar el soroll i els futbolistes estem menys protegits. Però forma part del futbol. Si l'equip funciona, és igual la resta. La gent vol veure el Barça guanyar, i està a les nostres mans."

Sobre les declaracions de Messi en què assegurava que no veia el Barça entre els favorits per guanyar la Champions, Piqué ha donat la seva opinió al respecte.

"Altres temporades hem arribat als vuitens sent més favorits o anant una mica més sobrats. És cert que potser no som els més favorits, però sent el Barça, amb la plantilla i trajectòria que tenim, segur que tenim opcions. Hem de créixer i anar partit a partit."

 

Per últim, al defensa blaugrana li han preguntat qui considera que és millor futbolista: Maradona o Messi, i ha mostrat el seu desig que el 10 es retiri al Barça.

"Maradona va ser un jugador únic en la història del futbol, que va donar molt, que va passar pel Barça i el Nàpols, serà recordat per sempre. Però si em preguntes entre Leo o Diego... et diré que em quedo amb la regularitat de Messi i la màgia que fa a diari."

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut